YOUR PARTNER IN TECHNOLOGY! SPECIALIST IN SOUND, LIGHT, VISION AND CONTROL
B&R design BV. Europasingel 19, 7681NA VROOMSHOOP.
+31 (0)546646025.
info@br-design.nl.

Teco Introduction

Teco: Partner in Industrial Automation, Intelligent Buildings & Smart Grid

Teco a.s.

Het Tsjechische bedrijf Teco a.s. ontwikkeld en produceert al meer dan 40 jaar “control systemen” die worden toegepast in automatisering projecten, machinebouw, procestechniek, domotica en vele ander toepassingen. De hoge kwaliteit en betrouwbaarheid wordt sterk gewaardeerd door klanten in meer dan 30 landen. In 2007 werd de techniek uit hun hoogwaardige TC700 PLC serie geïntroduceerd in de “Foxtrot” PLC lijn. Een zeer krachtige maar compacte industrie PLC in dinrail uitvoering. Deze Foxtrot PLC units fungeren als centraal besturingsplatform voor talloze automatiseringsprojecten. De Foxtrot heeft een slimme WEB interface aan boord voor directe bediening. Voor grotere projecten kunt de systemen uitwerken met visualiserings pakketten zoals Reliance (scada) of Iridium. Teco a.s. is een onderdeel van de Teco Group die verder bestaat uit GEOVAP, PPROTECO en TECONT

Tecomat Foxtrot: WEB based Besturings Platform

Industrie kwaliteit!!

De Foxtrot is een “Programable Logic Controller” uit de industriële sector met met unieke mogelijkheden. Omdat de PLC is gebaseerd op industriële toepassingen is de basis veel stabieler dan bijvoorbeeld een systeem dat gebaseerd is op een Windows PC welke virus en update gevoelig is. De WEB interface in de Foxtrot geeft de mogelijkheid een gebruikers interface te maken die stabiel en eenvoudig benaderbaar is. Behalve een willekeurige browser is er geen extra software of licentie nodig om de applicatie te bedienen, dit geeft dus de mogelijkheid om het systeem licentievrij te bedienen met iPad, iPhone, Laptop, Android tablets, etc.

Web-based besturingen zijn sterk in opmars, steeds meer apparatuur wordt inmiddels voorzien van een Webinterface voor setup of bediening. Omdat de Foxtrot PLC naast de Web interface nog diverse andere slimme zaken aan boord heeft zijn er legio applicaties te bedenken waar deze PLC als centrale controller kan functioneren.

Een greep uit de vele mogelijkheden

Woonhuis

Winkel/Bedrijf

Luxe Camper

Luxe Jacht

Multimedia

Monitoring

Tecomat Foxtrot: Modulair en veelzijdig inzetbaar

Naast een hele lijn PLC modellen heeft Teco a.s. een breed pakket aan componenten die via de TLC of CIB bus aan het systeem gekoppeld kunnen worden. Hiermee kunt u uw eigen applicaties bouwen, denk hierbij aan machinebouw, besturings techniek, domotica projecten, etc. Naast deze brede lijn producten is voor Teco a.s. de integratie met andere producten en systemen erg belangrijk. Zij besteden veel tijd en energie in het uitwerken van koppelingen met andere platformen, deFoxtrot beschikt hiervoor over een diversiteit aan protocollen zoals o.a. Modbus, Epsnet, RTU/TCP, Profi Bus, CANbus, BACnet, etc.

Foxtrot: Basis module in dinrail formaat

Foxtrot Control options

De Foxtrot PLC’s zijn er in diverse modellen. De units hebben naast een aantal basis in- en outputs, de volgende functies aan boord:

TCL2 Bus .. Een highspeed RS485 bus
CIB Bus …. Een Domotica bus voor bediening en control
RS232 …… Een RS232 controlpoort
TCP/IP …… Een 8 tal TCP/IP control poorten.
SD Card …. Opslag van gegevens en WEB interface
Interface … Modulaire uitbreidingskaart

Met bovenstaande middelen kan de unit flexibel ingezet worden en door de seriële en TCP/IP poorten gekoppeld worden aan andere “Smart” apparatuur zoals alarm systemen, IP camera’s, toegangs controle, warmte pompen, Solar systemen, audiovisuele systemen, enzovoort.

De Foxtrot PLC’s kunnen zodanig ingericht worden dat de unit op afstand via internet bereikbaar en programmeerbaar is. Het systeem voor de gebruiker toegankelijk via een login en wachtwoord, hierdoor kunt u op een veilige manier uw systeem monitoren en bedienen. Daarnaast kan er op afstand service verleend worden en eventueel het programma aangepast worden. Is er geen internet aansluiting aanwezig of is de installatie mobiel (op een schip of truck) dan kunt u gebruik maken van een LTE 4G Router die een mobiele verbinding voor u opzet en lokaal een netwerk met WiFi creëert.

Meer informatie in onderstaande downloads

INTRODUCTION

DOWNLOAD

NEWS. 35

DOWNLOAD

NEWS. 36

DOWNLOAD

CATALOGUS

DOWNLOAD

PROJECTBOOK

DOWNLOAD

Als importeur van de producten hebben we de nodige informatie verzameld die misschien voor u interessant kan zijn. Van de spraakmakende projecten die wij de afgelopen 5 jaar gedaan hebben is o.a. het Teco Projectbook uitgebracht. Daarnaast is op de officiële website van Teco a.s. alle benodigde informatie, handleidingen, etc. beschikbaar.

Website van de fabrikant: www.tecomat.com

Demo of Training

Bent u geïnteresseerd in deze techniek en producten? Maak dan een afspraak in onze showroom om zelf de mogelijkheden te bekijken en kennis te maken met deze de producten en de software waarmee dit geprogrammeerd kan worden. Of bezoek samen met ons een van onze gerealiseerde projecten.

INTRODUCTION

Informatie over de fabrikant en zijn productlijn.

INFO

PRODUCTS

Maak kennis met de diverse Tecomat Producten.

INFO

EXAMPLES

Praktijktoepassingen Tecomat producten.

INFO

PROJECTS

Een greep uit de meest uiteenlopende projecten.

INFO


 https://www.br-design.nl/about-us/

https://www.tecomat.com/

B&R Design – Uw Partner in Techniek