YOUR PARTNER IN TECHNOLOGY! SPECIALIST IN SOUND, LIGHT, VISION AND CONTROL
B&R design BV. Europasingel 19, 7681NA VROOMSHOOP.
+31 (0)546646025.
info@br-design.nl.

Sale

LED Verlichting

“Foxtrot Concept”

Een jaar of 5 geleden maakten wij kennis met de producten van de fabrikant “Teco” uit Tsjechië. Hun pakket PLC controllers was erg interessant omdat diverse fabrikanten afhaakten met de productie en ontwikkeling van hun touchscreen besturingen zoals de “Pronto” en de “Nevo”. Deze producten waren in trek bij domotica en AV projecten naaste de high-end Crestron, AMX en CUE producten.

De kracht van de Teco producten zit vooral in de controller, deze uit de industrie afkomstige PLC techniek is in een dinrail behuizing gezet en heeft naast een krachtige processor en een veelvoud aan control poorten een zeer slimme WEB interface. Met de komst van iPad, Smartphone en Tablet bleek dit een uniek platform waarbij je geen dure touchscreen remotes meer hoefde aan te schaffen, alleen een basis controller is al voldoende.

  Voor meer informatie

WEB based dus géén Licentie!!

De afgelopen jaren hebben wij dit concept al toegepast in een groot aantal zeer uiteenlopende projecten. Hierbij is het concept verder uitgewerkt en zijn diverse drivers voor aan te sturen systemen geschreven. Denk hierbij aan de bediening en automatisering van AV ruimtes, Kantoren, bedrijfsruimtes en daar naast zijn er de “mobiele” mogelijkheden voor in de luxe Jachtbouw, Camperbouw en de bouw van speciale voertuigen voor o.a. hulpdiensten (politie, brandweer). Maar ook kleine audiovisuele sturingen voor boardrooms, presentatiesystemen en een inmiddels een populaire invulling voor KerkTV.

  Voor meer informatie

MEER WETEN OVER DEZE SLIMME OPLOSSING

https://www.br-design.nl/about-us/

https://www.tecomat.com/

B&R Design – Uw Partner in Techniek