YOUR PARTNER IN TECHNOLOGY! SPECIALIST IN SOUND, LIGHT, VISION AND CONTROL
B&R design BV. Europasingel 19, 7681NA VROOMSHOOP.
+31 (0)546646025.
info@br-design.nl.

Teco Connections

Tecomat Foxtrot: Veelzijdig in connecties

Naast een krachtige processor beschikt de Foxtrot PLC over een breed scala aan koppelingen en biedt daarmee veel oplossingen voor de System Integrator. Naast de vele standaard CIB en TCL2 bus mogelijkheden, geven de insteekprintjes die in de PLC geplaatst kunnen worden de opties voor CANbus, RS485, DMX, Profibus, M-Bus, etc. INtern beschikt de Foxtrot over een 8 tal TCP/IP connecties waarmee bediening via het netwerk toegepast kan worden.
Om u hiervan een idee te geven zijn een aantal voorbeelden uitgewerkt van deze toepassingen.

Een aantal voorbeelden:

Tecomat Foxtrot: Bediening van LED displays via TCP/IP of RS232

Bediening van LED Display of Projector

In de presentatieruimtes kan naast de bediening van de verlichting, screens en verwarming ook het LED display of de Projector worden bediend met de Foxtrot. Hiervoor kan de standaard aanwezig RS232 poort gebruikt worden of indien het apparaat beschikt over een IP control optie kan een TCP/IP poort gebruikt worden. Dit maakt de Foxtrot tot een “One-For-All” oplossing. Voor deze functionaliteit bent u geen extra hardware nodig. Alle mogelijkheden zitten aan boord van de Foxtrot PLC. In het programma “Mosaic” maakt u de koppeling met de gewenste functies en in WEB maker maakt u de appliactie voor op het touchscreen, iPad of Smartphone.

Tecomat Foxtrot: Het koppelen van IP camera’s

Camera beelden in uw applicatie

Wanneer u beschikt over één of meerdere IP camera’s, dan kunnen deze gekoppeld worden in uw applicatie. U kunt dus bijvoorbeeld een toegangs systeem maken waarbij u via een touchscreen of Smartphone een deur kunt zien en besluiten of u deze voor iemand open doet. Daarnaast kunnen meerdere camera’s op één pagina in beeld gebracht worden en via de WEB applicatie groter in beeld gebracht worden. Zijn het bedienbare camera’s dan kunt u de presets en PTZ bediening meenemen in uw applicatie. Voor deze functionaliteit bent u geen extra hardware nodig. Alle mogelijkheden zitten aan boord van de Foxtrot PLC. In het programma “Mosaic” maakt u de koppeling met de gewenste functies en in WEB maker maakt u de appliactie voor op het touchscreen, iPad of Smartphone.

Tecomat Foxtrot: als KNX server

Maak uw KNX systeem multifunctioneel

In de situatie waarbij er een KNX systeem aan