YOUR PARTNER IN TECHNOLOGY! SPECIALIST IN SOUND, LIGHT, VISION AND CONTROL
B&R design BV. Europasingel 19, 7681NA VROOMSHOOP.
+31 (0)546646025.
info@br-design.nl.

Laatste Nieuws

KerkTV: “Basis Set”

Afgelopen week hebben wij veel vragen gehad over een simpele, eenvoudig bedienbare opzet voor KerkTV. Daarom willen wij via deze weg onze Basis Set weer eens onder de aandacht brengen.


De basis set bestaat uit een complete opstelling met één PTZ camera in combinatie met onze Teco controller ook wel “Smart Control” genaamd. Indien gewenst komen wij langs voor de installatie van het systeem, maar met minimale kennis kunt u ook zelf dit systeem plaatsen. Zodra de set gekoppeld is aan internet kunnen wij alle benodigde instelling op afstand aanpassen en in gebruik stellen. 4-4-2020

KerkTV: “de oplossing tijdens de Coronacrisis”

Door het verbod op de samenkomsten zijn de kerken op zoek naar de juiste middelen om hun plaatselijke gemeente toch van een eredienst te kunnen voorzien. De afgelopen weken hebben wij diverse kerken van ons kerkTV systeem mogen voorzien. Van een simpele opzet met één camera tot de professionele setup met HD camera’s, videomixer en Teco bediening. Door ons Smart Control concept zijn deze nieuwe gebruikers in staat zijn om op een eenvoudige maar doeltreffende wijze deze nieuwe techniek te kunnen gebruiken. De dienst kan dan online gezet worden via de bekende platforms zoals sIKN of Kerkdienstgemist. Ook Youtube of Facebook is mogelijk maar dit geeft meer bewerking. 29-3-2020

Vraag naar onze brochure: “KerkTV in beeld 2020”

B&R design BV: ACS Specialist

Al vele jaren zijn wij leverancier van de IP camera oplossingen en de software pakketten zoals Genetec en Milestone. Daarbij was en is het merk Axis een van de A-merken op het gebied van IP camera’s.


De product en software ontwikkelingen die Axis de afgelopen jaren heeft doorgevoerd maakt het mogelijk om nu een compleet project onder te brengen onder één merk. In het Axis portfolio is een ruime keuze in IP camera’s, PoE switches, recorders en software. Omdat hiermee de totaal oplossing binnen één merk valt is alles uitstekend op elkaar afgestemd.
Wij als B&R design B.V. hebben samen met deze Axis de juiste oplossing voor uw CCTV en/of toegangscontrole project. 21-3-2020

Weer nieuwe truck opgeleverd voor RC Horsetrucks

Afgelopen maanden is er hard gewerkt om weer een nieuwe paardentruck te bouwen voor een Deense klant. Deze truck is ook weer voorzien van het Teco control systeem dat alle techniek in deze truck voor zijn rekening neemt. Diverse sensoren zorgen voor de juiste informatie waarop onderdelen bewaakt en/of bediend kunnen worden. Daarnaast is energiebeheer een belangrijk onderdeel van het systeem. De verlichting wordt handmatig, automatisch of via het touchscreen bediend. 14-2-2020SOUND

We beschikken over een breed scala aan audio systemen, van compacte set tot maatwerk installaties. Onder deze categorie vindt u o.a. PA systemen, 100 Volt techniek, Multiroom & Zone systemen, Ringleiding, Vergader systemen, etc.

LIGHT

Op het gebied van professionele verlichting beschikken we over diverse LED technieken, Effect, Toneel en Archtictural Verlichting. Ook aansturing van dit soort verlichting wordt steeds belangrijker, denk daarbij aan protocollen zoals 0-10V, Dali, DMX, Artnet, etc.

VISION

Deze productgroep is er een met veel nieuwe ontwikkelingen en technieken. Hier vindt u o.a. de diverse mogelijkheden op het gebied van Projectie, Displays, Narrow-casting, Camera registratie en CCTV beveiliging.

CONTROL

Om al uw apparatuur te kunnen bedienen is een simpele “app” leuk maar vaak niet effectief. Systeem integratie is hier op zijn plaats, één applicatie waarmee u het gehele systeem kunt bedienen. Hierbij is ons motto “Eenvoud in bediening” erg belangrijk.

https://www.tecomat.com/

B&R Design – Uw Partner in Techniek