Bezoek ons op de Kerkenbeurs 2017

with Geen reacties

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart presenteren wij op de Kerkenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht de laatste ontwikkelingen op het gebied van Kerk TV en systeem integratie. Complexe audiovisuele installaties kunnen nu relatief simpel maar doeltreffend bediend worden met onze Smart Control oplossingen. Voor zowel systemen met 1 camera als de grotere sets met meerdere camera’s en computers hebben wij een oplossing op maat. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een bezoek aan onze stand  C076 waarbij u zelf de mogelijkheden kunt bekijken en mag beoordelen hoe eenvoudig het bedienen van een Kerk TV installatie kan zijn.

Voor gratis toegangskaarten kunt u gebruik maken van onze toegangscode KB2017BR. Per uniek email adres kunt u twee kaarten bestellen. Gebruik hiervoor de onderstaande link