Kerk TV ….. Testen Prototypes

with Geen reacties

8x4_Camera_Console_R1

Er wordt de laatste hand gelegd aan de eerste modellen van de "Smart Camera Console". In de line-up komen drie modellen die de invulling geven vanaf een basis KerkTV systeem met 1 camera tot de uitgebreide versie met een twee displays waarvan eentje het beeld uit de BM Atem videomixer weergeeft. Er worden momenteel testen gedaan met diverse HD camera's om het systeem zo universeel mogelijk te kunnen leveren. Deze "Smart Camera Console" voorziet in de totale bediening voor uw KerkTV systeem, dus naast de camera(s) en videomixer kan ook de overige apparatuur zoals beamers, displays, etc in de kerk opgenomen worden in dit besturingssysteem. Door deze eenvoudige opstelling is er zelfs een hele compacte mobiele set mogelijk voor tijdelijke installaties.