Kerk TV ….. Hardware Controller

with Geen reacties

KerkTV-hardware

Onze "Smart Control" optie voor Kerk TV waarbij men alle apparatuur (camera's, mixer, displays,etc) bedient via een iPad of Samsung Tablet, maakt het bedienen van dit soort installaties zeer eenvoudig. Het wordt dan ook met veel plezier gebruikt in diverse kerken. Vanuit de praktijk kwam de vraag of het mogelijk was om voor de speciale gelegenheden toch een Joystick en knoppen bediening te realiseren. Hiervoor is de afgelopen maanden een "Smart Console" ontworpen. Omdat we nu toch een behuizing hebben is de tablet geïntegreerd en alle besturings-onderdelen ingebouwd in deze console. Een complete multifunctionele besturing dus ! Met deze console bedient u camera's, videomixer (BM Atem) en de gewenste randapparatuur zoals displays en projectoren.