Activiteitencentrum … het Punt

with Geen reacties

 

Nieuws-Het_Punt2

Het activiteitencentrum in Vroomshoop is een multifunctioneel gebouw met een Sporthal, Theater, Bibliotheek, Jongerenwerk, kantoren en een horeca afdeling. Binnen dit gebouw mochten wij de voorzieningen aanbrengen voor Omroep en Achtergrond muziek, Narrowcasting en een complete Theater installatie. De Theaterzaal is voorzien van Theaterspots in LED uitvoering, naast energie zuinig zijn deze spots zeer effectief door de interne kleurmenging met LED. In de zaal is een JBL VRX systeem opgehangen wat wordt aangestuurd door o.a. een Soundcraft Mixer. Een forse Hitachi beamer verzorgt de projectie van 8x5 meter op het horizondoek. Al deze apparatuur wordt aangestuurd met een Teco Foxtrot PLC, hiervoor is een klein touchscreen aangebracht en via WiFi kan het systeem met een Tablet of iPad bediend worden.