Axis V5915 PTZ Camera

with Geen reacties

De afgelopen maand hebben wij de nieuwe Axis V5915 HD-SDI camera met succes getest. Deze camera is ontwikkeld voor o.a. videoconference toepassingen en voor Axis wel een ontwikkeling in een andere richting dan de "normale" IP camera's die voor CCTV doeleinden gebruikt worden. De camera is door Axis ontwikkeld voor o.a. streaming-applicaties als Adobe Flash Media Live Encoder, Microsoft Expression Encoder, Microsoft Lync of Adobe Connect. De AXIS V59-serie biedt een krachtige 30x optische zoom en HDTV-resolutie met beeldfrequenties tot 60fps wat vloeiende beelden oplevert, zelfs bij veel bewegende onderwerpen. Terwijl camera’s voor de beveiligingsmarkt doorgaans een snelle pan en tilt-functie hebben om snel een incident te kunnen vastleggen, ligt de nadruk bij de AXIS V5914 en AXIS V5915 op een vloeiende lensbeweging. De camera-instellingen zijn geoptimaliseerd voor een trouwe kleurweergave in HDTV, zoals vereist in een studio omgeving.